085-1302256 OfferteReferenties

Danceparty van Panama op DOCKS in Amsterdam

Geweldige feestlocatie op het water

Panama hield een Amsterdam Dance Event programma van wereldniveau op DOCKS. Dit gaf danceliefhebbers de ideale kans om ook overdag te genieten van het grootste club festival ter wereld. Op Pier 14 stonden aan het begin van de middag 550 gasten te popelen om aan boord te gaan. De sfeer zat er dan ook meteen goed in en vrijwel iedereen was te vinden op de meedeinende dansvloer. Met volle teugen werd er genoten van de swingende housebeats van top-dj’s Nick Warren, Hernan Cattaneo en Danny Howells. De combinatie van de labels Sudbeat en The Soundgarden leverde misschien wel het beste feest van ADE op! De zes uur durende clubmix knalde perfect uit de speakers en galmde nog lang na in de herinneringen van de enthousiaste bezoekers.

Unieke feestlocatie?

DOCKS is een stoere feestlocatie voor alle soorten feesten met opstapmogelijkheden door heel Nederland en België. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen