085-1302256 OfferteReferenties

DOCKS 1: Stoer en multifunctioneel partyschip voor zakelijke events

Imposante evenementenlocatie voor groepen van 150 tot 600 personen

DOCKS 1 is een ruim en breed schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 150 tot 600 personen. 

Multifunctioneel schip, zelf in te richten

Het stoere schip is voorzien van diverse barfaciliteiten, een podium, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zitten in de huurprijs inbegrepen! De zalen zijn qua indeling en inrichting compleet naar eigen wens aan te passen.

Ideale evenementenlocatie

De stoere verschijning met flexibele indeling maakt DOCKS de ideale evenementenlocatie voor congressen en vergaderingen, brand events, roadshows, borrels, diners(bedrijfs-)feesten, seminars, masterclasses en beurzen. Bijkomend voordeel is dat het schip inzetbaar is door heel Nederland en België, want waar water is kan gevaren worden!

DOCKS 1, voor als je iets unieks wil organiseren

  • Stoere events
  • 150 tot 600 personen
  • Groots en ruim schip
  • Gigantisch buitendek
  • Volledig ingericht incl. apparatuur
  • Inzetbaarheid: heel Nederland en België

Klinkt goed, offerte graag!

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen