085-1302256 OfferteReferenties

DOCKS 2: stijlvol partyschip voor ieder privé of zakelijk evenement

Multifunctionele evenementen locatie voor groepen van 100 tot 700 personen

DOCKS 2 is een ruim en stijlvol schip met drie modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek inclusief barfaciliteiten. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 850 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 100 tot 700 personen. 

Voor ieder evenement zelf in te richten

Dit stijlvolle schip is voorzien van diverse barfaciliteiten, een discozaal, ruime hoofdzaal en een lounge bar met aangrenzend een gigantisch open dek. Het is uitgerust loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zitten in de huurprijs inbegrepen! De zalen zijn qua indeling en inrichting compleet naar eigen wens aan te passen.

Multifuncionele evenementenlocatie

De stijlvolle en stoere verschijning met flexibele indeling maakt DOCKS 2 de ideale evenementenlocatie voor congressen, seminars, masterclasses, beurzen, vergaderingen, diners, brandevents en (bedrijfs-)feesten. Bijkomend voordeel is dat het schip inzetbaar is door heel Nederland en België, want waar water is kan gevaren worden!

DOCKS 2, voor als je iets unieks wil organiseren

  • Stijlvolle events
  • 100 tot 700 personen
  • Groots en ruim schip
  • Meerdere multifunctionele ruimtes
  • Gigantisch buitendek met barfaciliteiten
  • Volledig ingericht incl. apparatuur
  • Inzetbaarheid: heel Nederland en België

Klinkt goed, offerte graag! 

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen