085-1302256 OfferteReferenties

Nieuwjaarsreceptie van bekende modeketen op DOCKS in Huizen

Nieuwe jaar feestelijk ingeluid op het water

DOCKS verwelkomde ruim 400 medewerkers van een bekende keten van modewinkels voor een fantastische nieuwjaarsreceptie. Ons schip lag afgemeerd in Huizen en vanuit alle vestigingen waren er personeelsleden gekomen om met elkaar te toosten op het nieuwe jaar. De genodigden hieven het glas om te toosten en vooruit te blikken op een prachtig komend jaar. Onze catering had flink uitgepakt met een uitgebreid buffet met exclusieve gerechten. Zo vormde het een unieke gelegenheid om bij te praten en met nieuwe collega's kennis te maken. De spetterende muziek van onze DJ maakte het plaatje compleet en tot laat in de avond stond de dansvloer vol genietende gasten.

Exclusief nieuwjaarsfeest organiseren?

Bekijk dan de vele mogelijkheden op dé varende evenementenlocatie DOCKS! Wij zijn te boeken in heel Nederland en België. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen