085-1302256 OfferteReferenties

Studentenfeest A.R.S.R. Skadi op Docks in Rotterdam

Knallende eindejaarsfuif & lustrum roeivereniging

Dubbel feest op DOCKS. Algemene Rotterdamse Studentenroeivereniging Skadi vierde niet alleen haar 90-jarige bestaan, maar luidde ook meteen op grootse wijze het nieuwe jaar in. Op deze Skadi Lustrum Boat Party kwamen bijna 700 studenten uit heel Nederland af om dit mee te vieren. Eenmaal aan boord werd er aan een stuk door gefeest, het bier vloeide rijkelijk en alle dekken vormden samen een zinderende dansvloer. Het spektakelstuk kwam natuurlijk toen de klok 12 uur sloeg en iedereen met de bubbels in de hand vanaf het achterdek het vuurwerk boven de Erasmusbrug kon aanschouwen. Met het grootste vuurwerkspektakel van Nederland als decor luidden zij samen het nieuwe jaar in!

Unieke feestlocatie?

DOCKS is een stoere feestlocatie voor alle soorten feesten met opstapmogelijkheden door heel Nederland en België. Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen