085-1302256 OfferteReferenties

Roadshow te water met The Specialists op DOCKS 1

Bundeling krachten binnen de promotionele markt

Onlangs organiseerde rederij DOCKS samen met The Specialists een roadshow, een jaarlijks terugkerend evenement om nieuwe trends en bedrijven binnen de promotionele branche onder de aandacht te brengen. 

Van hotelshow naar jubileum boatshow 

The Specialists wordt gevormd door een groep van 15 toonaangevende, promotionele leveranciers die hun jaarlijkse roadshow altijd in hotels houden. In het kader van het 10-jarig bestaan werd het deze keer een boatshow, met een bezoek aan Arnhem (22 jan), Utrecht (23 jan), Rotterdam (24 jan) en Antwerpen (29&30 jan). 

Vaartocht met stamppot 

Ondanks het winterse weer wist dit evenement veel bezoekers te trekken. Eenmaal aan boord van het verwarmde DOCKS 1 werd iedereen getrakteerd op een unieke ervaring. In Amsterdam en Antwerpen werd er, onder het genot van een stamppotmaaltijd, ook nog een vaartocht gemaakt. We kijken terug op een fantastische week!

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen