085-1302256 OfferteReferenties

The Latin Boatparty met Rolf Sanchez op DOCKS 1

Lekker dansen op het water

De hele avond lekker dansen en swingen op de muziek van geweldige latin DJ's en live performance van de king of Latin, Rolf Sanchez: 400 Latin lovers kwamen zondagmiddag 18 augustus 2019 lekker dansen en genieten van het mooie weer aan boord van DOCKS 1 in Amsterdam. 

De gasten konden zowel binnen als buiten op het dek dansen. Op elk dek waren verschillende dansstijlen. Op dek 1 werd er Salsa gedanst, op dek 2 Bachata en op dek 3 Reggeaton. Ook waren er verschillende optredens van Vivendi Dance Collective, Amelias by Lisa Mercedes Martinez Iglesias en Guateque Dance Company 

Het feest werd georganiseerd door Extremos. 

Originele party op het water

Vriendelijke prijzen, bijzonder flexibel en op ieder water beschikbaar: de partyboten van BOOT10 en DOCKS zijn dé plek voor een uniek feest! Van self-service tot alles-onder-één-dak: het is allemaal mogelijk. Interesse? Vraag dan een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een passend voorstel.

Offerte aanvragen

Stel hier je vraag aan DOCKS

Direct contact

DOCKS zijn de meest prijsvriendelijke (varende) evenementenlocaties voor groepen van 100 tot 700 personen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om van gedachte te wisselen over het ideale evenement! 

085 - 1302256Offerte aanvragen